U bent hier

De Wroeter Maatwerkbedrijf

5916

Duurzame kms afgelegd

281.71428571429

km per werknemer

0.8

Ton CO2 bespaard

21

Deelnemende werknemers

10.5%

Deelnemende werknemers

11

Stapten over naar duurzaam

Passage testkaravaan
17
oktober 2016
28
oktober 2016

Adres

Sint-Rochussstraat 8
3720 Kortessem

tel.: 011 37 52 92
email De Wroeter

Website De Wroeter
Facebookpagina De Wroeter

De Wroeter Maatwerkbedrijf

De Wroeter biedt werk aan mensen in de sociale economie. Mensen die moeilijk een plek vinden op de gangbare arbeidsmarkt krijgen hier een plaats. Dit kan via een arbeidscontract: collectief maatwerk of LDE en op vrijwillige basis zoals bijv. arbeidszorg. We kijken naar hun talenten en mogelijkheden en versterken daardoor hun zelfwaarde en hun positie in de samenleving. De Wroeter houdt sterk aan gelijkwaardigheid. Met respect voor de eigenheid van ieder mens en het milieu. Al onze ploegen werken steeds met een begeleider. Hij/zij werkt mee als trekker van zijn/haar ploeg en coördineert de werken.

Activiteiten

Groen- en landschapswerk
Gespecialiseerd in drie domeinen: bos-, heide- en natuurbeheer, openbaar groenbeheer en landschapsbeheer.

Dienstverlening
Volledig naar wens van de klant uitgevoerde werken zoals bijv. postbedeling en het uitvoeren van maatwerk.

Tuin en serre
De Wroeter teelt biologische groenten in koude serres en volle grond en fruit in hoog- en laagstam boomgaarden. Wij hebben ook een zelfoogsttuin waar groenten geteeld worden en waar jij zelf kan gaan oogsten. De Wroeter maatwerkbedrijf zorgt voor het zaaien, het onderhoud en de groei van de gewassen.

Verkoop
Hier zorgen we voor de verkoop van onze eigen producten via een aantal markten en onze boerderijwinkel. Tevens brengen we onze biologische groenten en fruit tot bij jou in de buurt via een 40-tal afhaalpunten in het Hartenboer/Voedselteams systeem. Ook verzorgen we de distributie en verkoop van smaakvolle producten van Limburgse bodem via Puur Limburg. In de portierswoning van De Stroopfabriek in Borgloon bevindt zich de streekproductenwinkel. Hier vind je naast de ambachtelijk bereide Loonse stroop ook veel andere lokale producten uit het Puur Limburg assortiment.

Horeca
De Pastorie is een uniek hotel, gelegen in Gors-Opleeuw, in hartje Haspengouw. Herberg Het Klokhuis in de Haspengouwse fruitstreek, is de voormalige basisschool omgetoverd tot een gezellig groepsverblijf. Taverne Koe-vert wil jullie smakelijk verwelkomen op het prachtige natuur Domein Kiewit Hasselt.