U bent hier

Melexis Technologies nv

4610

Duurzame kms afgelegd

354.61538461538

km per werknemer

0.6

Ton CO2 bespaard

13

Deelnemende werknemers

5.6521739130435%

Deelnemende werknemers

8

Stapten over naar duurzaam

Passage testkaravaan
25
juli 2016
05
augustus 2016

Adres

Transportstraat 1
3980 Tessenderlo

website Melexis Technologies nv

Melexis Technologies nv

WE ENGINEER THE SUSTAINABLE FUTURE – wij zijn ingenieurs voor een duurzame toekomst

Melexis stelt zich tot doel innovatieve micro-elektronica aan te bieden op maat van de uitdagingen van onze klanten en met een passie voor wederzijds succes. Melexis ontwerpt, ontwikkelt, test en verkoopt zeer geavanceerde geïntegreerde halfgeleiders. We leveren al 25 jaar ICs aan de automobielsector en hebben zo een ruime ervaring opgebouwd om ook toepassingen in industriële en consumentenelektronica te ondersteunen. Melexis werkt intensief samen met haar klanten om groene, meer milieuvriendelijke automobielsystemen en -technologieën af te leveren. Een lager benzineverbruik en verminderde uitstoot van uitlaatgassen zijn een direct resultaat van verbeteringen in ICs en sensorcomponenten die door Melexis ontwikkeld werden.

Puur pragmatisch. Geen nonsens. Bij Melexis worden efficiënte productie- en managementtechnieken gehanteerd om inefficiënties uit de wereld te helpen. Het milieubeleid van Melexis loopt als een rode draad doorheen onze organisatie. Het drukt uit waar we als bedrijf voor staan en het benadrukt waar we willen bijdragen aan het succes van onze klanten en aan een duurzaam milieu. Het biedt een kader voor onze dagelijkse werking en beïnvloedt op die manier elke beslissing, begeleidt elke actie en ligt aan de basis van de kwaliteitsstrategie.

Melexis bouwt zo mee aan een duurzame toekomst met respect voor het milieu en wil naast haar “groene” bedrijfswagens ook inzetten op efficiënter woon-werkverkeer. Hierbij wordt de nadruk wordt gelegd op het aanzetten van mensen om met de fiets naar het werk te komen of om te carpoolen.

Melexis in enkele cijfers. Melexis …
•    … vierde haar 25ste verjaardag in 2014.
•    … haalde een omzet van meer dan 400M euro in 2015.
•    … heeft wereldwijd 14 kantoren en meer dan 1000 medewerkers.
•    … vind je ook terug in jouw wagen! Gemiddeld 7 ICs komen van Melexis.
•    … is een Belgisch beursgenoteerd bedrijf onder Euronext Brussels MELE.
•    … werd in 2011 door De Tijd verkozen tot meest vrouwvriendelijk bedrijf in Vlaanderen.