U bent hier

Ik ben werknemer

Altijd al een elektrische fiets willen proberen voor je woon-werkverkeer? Misschien zegt een vouwfiets in combinatie met je treinrit je meer iets? Of ben je benieuwd of je vlot de kinderen naar school kan doen met een elektrische bakfiets of een (elektrische) fiets met fietskar?
Vaak moet je eerst een dure aankoop doen voor je weet of het wat voor je is. Dankzij de testkaravaan niet meer! En het is tegelijkertijd een manier om je autokosten te verminderen en tegelijk het milieu te sparen. Als je jezelf de bovenstaande vragen al eens gesteld hebt, dan ben jij de ideale testkaravaan testpersoon!

In 2016 biedt het Provinciebestuur Limburg je de kans om gedurende twee weken het even anders te doen. Je hebt de keuze uit klassieke fietsen, elektrische fietsen, elektrische vouwfietsen, elektrische bakfietsen, fietskarren, probeerpassen voor het openbaar vervoer of abonnementen voor een Blue-bikefiets.

Of wens je even na te gaan met welke collega je kunt meerijden naar het werk? Dan proberen wij je aan een carpoolpartner te helpen.

Wees er als de bliksem bij en registreer je!
Let wel, om te kunnen deelnemen aan deze campagne dient je werkgever ingeschreven te zijn. Alleen dan kun je een testvervoermiddel aanvragen.

Je bent al op het duurzame pad?

Kom je al duurzaam naar het werk, dan kan je toch nog een alternatief vervoermiddel testen. Wens je geen vervoermiddel te testen? Zelfs dan nog kun je deelnemen.
Vul het inschrijvingsformulier in en maak op het einde van de campagne (november/december 2017) kans op een prijs uit de prijzenpot. Na afloop kun je als deelnemer terecht bij een Limburgse fietsenmaker voor degelijk advies en misschien zit er wel een korting in.